Houby v přírodě a v kuchyni tempo & emoce
Miroslav Smotlacha , Josef Novák
Příručka seznamuje zevrubným způsobem houbaře-začátečníky se všemi houbami, které u nás rostou a které je možno bez obav sbírat. Po úvodních slovech, která hovoří všeobecně o houbách, a po stručném popisu jednotlivých typických znaků hub seznamuje přesný popis (vzhled, výskyt, možnost záměny) a barevný obrázek houbaře s každou houbou. U každé je také uveden vhodný předpis na kuchyňskou úpravu. Obdobným způsobem upozorňuje příručka na nejčastější jedovaté houby. V další části knížky je několik předpisů na konzervování hub a na jídla z hub. Závěr tvoří rady, jak se chovat při otravě houbami.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.