Jedlo ako kľúč ku kultúre tempo & emoce
Rastislava Stoličná-Mikolajová
nehodnoceno
Autorka je poprednou slovenskou odborníčkou na problematiku ľudovej stravy.Predkladaná monografia je syntetickým produktom jej mnohoročného výzkumu a prvou prácou svojho druhu v slovenskom kontexte vôbec. Zároveň je to dielo, ktoré posúva hranice nášho poznania v tejto zaujímavej oblasti etnografického bádania.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1991 | Jedlá a nápoje našich predkov |
2001 | Kuchyňa našich predkov |
2012 | Kulinárna kultúra regiónov Slovenska |
2012 | Slovenský rok - Receptár na dni sviatočné, všedné a pôstne |
2004 | Jedlo ako kľúč ku kultúre |