Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti tempo & emoce
Jaroslav Balaštík
5. vydanie Autora knihy, Ing. Jaroslava Balaštíka, jedného z našich najlepších konzervárenských odborníkov, čitateľská verejnosť dobre pozná. Jeho knihy o konzervovaní v domácnosti iste nechýbajú ani v jednej domácnosti a sú praktickou a dobrou pomôckou. Prístupnou formou obohacuje literatúru z oblasti konzervovania a uchovávania potravín. Z obsahu: kompóty, kandizované ovocie a zelenina, džemy, ovocné rôsoly, rozvarky, marmelády, lekváre, ovocné pasty a ovocné syry, ovocné a zeleninové pretlaky a šťavy, sirupy, mušty, ovocné a hroznové vína, príprava a ošetrovanie kvasu na ovocné pálenky, sušené ovocie, konzervovanie zeleniny, skladovanie čerstvého ovocia a zeleniny, konzervovanie húb, konzervovanie mäsa a vajec.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |