Laboratorní příručka pro pekárny, cukrárny a pečivárny tempo & emoce
Jan Skoupil
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380049/bmid_laboratorni-prirucka-pro-pekarny-cu-PoT-380049.JPG
5
1
1
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1994 | Suroviny na výrobu pečiva |
1986 | Technologie pro 3. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské - Výroba chleba a jemného cukrářského pečiva |
1988 | Technologie pro 4. ročník Střední Průmyslové Školy Potravinářské studijního oboru |
1988 | Chemické kontrolné metódy |
1989 | Laboratorní příručka pro pekárny, cukrárny a pečivárny |