Lexikon sýrů tempo & emoce

Lexikon sýrů
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99485/lexikon-syru-99485.jpg 5 2 2

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Dumont kleines Käse Lexikon, 2003


více info...

Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

sýry

Autorovy další knížky

Anne Iburg
německá, 1968
2006  89%Lexikon přírodní medicíny
2004  90%Lexikon sýrů
2007  0%Lexikon - Přírodní medicína
2005  0%Lexikon koření
2004  80%Lexikon octů a olejů