Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny tempo & emoce
Milada Benešová
K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň, uschování zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních. Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová. Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1926 | Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny |
1915 | Salátová kuchyně |
1916 | Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě |