Sýry a příprava sýrových jídel tempo & emoce
Hana Sedláčková - Pačová , Václav Kněz
Nehodnoceno
4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.