Karolína Fourová životopis
česká
Životopis
Karolína Fourová je inženýrkou v oboru výživy a kvality potravin. Již během studia pracovala jako odborník na výživu v renomované české organizaci a nyní vyvrací výživové mýty, edukuje veřejnost o správném stravování, nakupování a výběru potravin prostřednictvím sociálních sítí.
Lásku k jídlu a focení a zdravý postoj ke stravování propojila díky blogu Nejez blbě. Jelikož tráví více času v kuchyni než v chemické laboratoři, její food blog se v roce 2018 umístil na 3. místě v kategorii Objev roku.
(zdroj životopisu: https://marksandspencerfood.cz/karolina-four/)
Ocenění
Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.
Karolína Fourová - knihy
2020 | Nejez blbě |
2020 | Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete |
2022 | Výživná kniha o jídle |
Žánry autora
Literatura faktu Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Štítky z knih
diety jídlo a pití stravování, výživa jídlo životospráva zdravá výživa
Fourová je 8x v oblíbených.
Osobní web autora