petraLI komentáře u knih
Tak tohle byla pecka, od první strany jsem se jen smála. Autorka má naprosto úžasný styl psaní. Jo a Cam jsou vtipná, dokonalá, skvěle se k sobě hodící dvojice. Myslím, že jsem právě narazila na další skvělou spisovatelku.
Opět se Zapatě povedlo napsat knihu, která se trošičku liší od většiny. Za mě je kniha skvělá. Ivan se mi moc líbil, Jas mě trošičku rozčilovala, ale nakonec taky fajn. Jediné co mě mrzí je, že v knize není rozepsán trochu více důvod, proč Ivan oslovil Jes, také by se mi líbila alespoň jedna kapitola z pohledu Ivana. Jejich popichování bylo opravdu povedené.
Ze začátku mi Lena přišla jako hodně naivní dívka, ale tak v polovině se to zlepšilo. Kniha je hezky napsaná, děj stále poutavý. Taková klidná oddechovka.
Ano, ano, ano... konečně jsem se dočkala trochu změny. Osvěžující změna ve stylu je to hovado, ale fakt ho žeru. Vážně toho “vola” jsem si postupem času zamilovala. Oba mě bavili. Jasně, jak už tady psalo spoustu čtenářek, Vicious se choval jak kretén a normální holka by ho v reálném životě poslala někam. Jenže tohle není reálný život, je to knížka a zatraceně dobře napsaná!
Rozhodně neodsuzuji homosexualitu a kniha se mi vlastně opravdu líbila. Jen jsem nedokázala ocenit erotické scény, kterých tam bylo přemíru. Takže když nebudu brát, že jsem četla erotickou knihu, ale knihu o dvou přátelích kteří věkem zjišťují, že se vlastně milují.(tedy jeden z nich to zjišťuje, druhý už to dávno ví). Jo jasně, proč ne?! kniha je velmi povedená a rozhodně se pustím do druhého dílu.
Parádní kniha, každou stranu jsem si užila. Ronan byl božan, tvrďák, sexy a nakonec cukrouš. Mila byla sympatická a vtipná. Dohromady to tvořilo moc hezký příběh.
Pamatuji si jako by to bylo včera, kdy jsem poprvé začala číst tuto knihu. Od první, až do poslední strany jsem hltala každé slovo. Ano, byla to láska na první pohled:D Pro mě je Wardovka jedna z nelepších spisovatelek. Wrath byl naprosto úžasný, hlavně v momentě, kdy šel zachránit svou milovanou. Skvělá kniha
Příjemná oddechovka. Jen možná trochu více té erotiky, chemie bych tam dala. Nicméně kniha se mi líbila.
Shen asi nikdy nezklame. S dějem i postavami jsem naprosto spokojená. Jak Grace, tak West mi jsou sympatičtí. Odpočinková četba s happy endem... tak je to nejlepší.
Skvěle napsaná kniha. Autorčin poutavý styl psaní mi sedl, takže knihu určitě doporučuji a já jdu na další díl.
Hezky napsaná kniha. Knox skvělý kluk se srdcem na dlani a Ava silná, sympatická dívka. Young love story, ale pěkné a čtivé.
Tak hrozně jsem se na ni těšila a tak hrozně jsem zklamaná. Vi Keeland je vynikající spisovatelka, její knihy si čtu opravdu ráda, ale tohle se nepovedlo. Nutila jsem se, abych jí vůbec dočetla, což se mi u této spisovatelky ještě nestalo.
Bohužel to měl v hlavě pomotané ještě před tím než ho seriál vystřelil do nebeský výšin. Jeho přístup k životu mě zarážel, jeho priority taktéž. Stále tvrdil, že neměl pocit štěstí, ale podle toho co jsem četla, se ani moc nesnažil. Při sebemenším problému ihned hledal útěchu v alkoholu čí prášcích. Také se podle mě hodně utápěl v sebelítosti. Nevím, nemohu posoudit život člověka, kterému mozek funguje tak odlišně, než normálním lidem. Mě však jeho příběh nějak neoslovil. Přesto věřím a doufám, že teď je na mnohem lepším místě a jeho temné myšlenky už ho netrápí.
Třetí díl vede na plné čáře. Tu bolest, kterou zažívali nešlo necítit, takže mě některé části vážně chytli za srdce. Zhltla jsem to jako malinu.
Jsem zklamaná z pokračování. První díl byl parádní, takže jsem se těšila na druhý. Jenže celá kniha je vlastně jen o sebelítosti. Rosie se skládá z kde jaké maličkosti a leze mi tím na nervy.
Adamův stav chytne asi každého čtenáře za srdce. Hltala jsem každé slovo, dokud jsem nedošla až na konec. Rosie je moc sympatická dívka a dohromady to skvěle pasuje. Druhý díl prosím.
Přečteno a musím přiznat, že ta Layli nerozhodnost mezi chlapci je trochu otravná. Chudáka holky mi ale bylo lito, když se na ní vrhla vlastní rodina. Od druhého dílu jsem čekala trochu víc. Další díl si ale neodpustím, takže šup sem sním.
I když je to četba pro mládež, tak mě osobně se to líbilo. Děj byl poutavý a pěkně plynul. Roth se mi hodně líbil, takový ten sladký záporák. Škádlení mezi Rothem a Laylou mě bavilo. Jen bych to ještě trochu okořenila, ale chápu je to pro mládež. Hned jdu na druhý díl.
Hezky napsaná kniha, místy hodně dojemná. Jednu hvězdičku ubírám za zbytečně mnoho sexuálních scén, které podle mého jen všechno zdlouhavě protahovali a za neustále plačící Tate, která mi občas lezla krkem. Jinak je kniha super, Colleen to vlastně ani jinak neumí.