Nové komentáře u knih Becky Campbell
Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží
„Všem vřele doporučuji ;) Kniha je čtivá. Na začátku vysvětluje jak funguje histamin v těle, nejčastější příčiny histaminové intolerance, pak samotný restart a nakonec recepty - už jsem vyzkoušela skoro všechny recepty a jsou výborné :-)“... celý text
— lady.k
Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží
„Doufám, že tuhle knížku nebude nikdo z vás potřebovat...Ale kdyby náhodou: moje dcera má intoleranci histaminu a tahle knížka nám pomohla uchopit celý ten problém komplexně a opravdu příznaky ustoupily, dcera se cítí mnohem lépe:)
Doporučuji.“... celý text
— stejsdan
Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží
„Kniha je velmi dobře zpracována. Popisuje osm nejčastějších příčin histaminové intolerance (k zjištění pravé příčiny je zapotřebí podstoupit testy u lékaře), jejich příznaků, doporučení doplňků stravy, postup jednotlivých fází nízkohistaminové diety včetně seznamu vhodných, podmíněných a nevhodných potravin. Větší část knihy je věnována receptům. Většina použitých ingrediencí je u nás běžně dostupných. Určitě doporučuji knihu přečíst. Histaminová intolerance není příliš známá a prozkoumaná, léčí se pouze dietou (postupně by se mělo docílit vyřazení pouze těch potravin, které nám nedělají dobře). Tato kniha dává plno užitečných informací a popisuje, jak napomoci tělu k uzdravení a jak postupovat při dietě, která hladinu histaminu v těle sníží.“... celý text
— gabriela05
Becky Campbell knihy
2021 | Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží |
Žánry autora
Štítky z knih
potravinová alergie ekzémy alergie bolesti hlavy, migréna péče o zdraví stravování, výživa imunita, imunitní systém střeva, tlusté střevo zdravá, racionální výživa závratě
Campbell je 0x v oblíbených.