Konzervujeme ovocie a zeleninu vydání
Jaroslav Vašák
Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Vydání (2)
Konzervujeme ovocie a zeleninu
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-853-8Zavařujeme ovoce a zeleninu
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-852-1Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin houby konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |