Kuchařské suroviny vydání
Ingeborg Pils
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2012 , Slovart (CZ)Originální název:
Food guide
více info...
Vydání dle jazyka (1)
![Kuchařské suroviny Kuchařské suroviny](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131652/kucharske-suroviny-Juv-131652.jpg?v=1565890483)
Kuchařské suroviny
2012,
Slovart (CZ)