Moderní studená kuchyně vydání
Vilém Vrabec
Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné hodnotě potravin, o pravidlech správné výživy i o ozdobách a jejich účelném použití při úpravě pokrmů.... celý text
Vydání (2)
Moderní studená kuchyně
1991, Blesk
ISBN: 80-900183-2-7Moderní studená kuchyně
1968, SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství
ISBN: 08-078-68Autorovy další knížky
1976 | Velká kuchařka |
1991 | Moderní studená kuchyně |
1986 | Jihočeská houbařská kuchařka |
1947 | Moučníky a cukroví |
1960 | Studená kuchyně |