Moderní studená kuchyně přehled

Moderní studená kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506111/mid_moderni-studena-kuchyne-oPM-506111.jpg 5 6 6

Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné hodnotě potravin, o pravidlech správné výživy i o ozdobách a jejich účelném použití při úpravě pokrmů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní studená kuchyně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

h.mose
13.09.2012 5 z 5

Bezkonkurenční. Tohle by prostě měla být povinná literatura pro každého, kdo se občas postaví ke kuchyňské lince. Autor sice pamatoval obě války, chudá 50. léta, přesto jeho recepty a používané ingredience a suroviny si v ničem nezadají s dnešní moderní gastronomií. Dočteme se o humrovi, kaviáru, olivách - kdo by si myslel, že jsou tohle socanský recepty a la "na všechno nakydáme eidam", šeredně by se pletl. Já osobně třeba dělám domácí majonézu výhradně podle jeho receptu a pokaždý tam přidám sardelku ;-)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moderní studená kuchyně v seznamech

v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Mé knihovně17x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x