Uzení, nakládání a konzervování masa vydání

Nehodnoceno
Uzení, nakládání a konzervování masa
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192858/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-192858.jpg 0 0 0

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text

Vydání (2)


Uzení, nakládání a konzervování masa Uzení, nakládání a konzervování masa

papírová kniha 2012, Grada

ISBN: 978-80-247-4266-3


Uzení, nakládání a konzervování masa
Uzení, nakládání a konzervování masa

ekniha 2012, Grada

ISBN: 24782096 , 9788024742663