Uzení, nakládání a konzervování masa přehled
Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uzení, nakládání a konzervování masa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Mé knihovně | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
1995 | ![]() |
2012 | ![]() |
2007 | ![]() |