Uzení, nakládání a konzervování masa přehled

Nehodnoceno
Uzení, nakládání a konzervování masa
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192858/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-192858.jpg 0 0 0

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uzení, nakládání a konzervování masa. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa v seznamech

v Přečtených1x
v Mé knihovně1x
v Chystám se číst1x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)