Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli vydání
Karel Šandera
Nehodnoceno
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.
Vydání (1)
Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli
1955, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Autorovy další knížky
1955 | Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli |
1957 | Konduktometrie |
1962 | Rukověť potravinářské analytiky |
1957 | Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů |
1945 | Polarisační přístroje v analytické, tovární a vědecké laboratoři |