Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli diskuze
Karel Šandera
nehodnoceno
![Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293090/bmid_zaklady-cukrovarnictvi-vyroba-cukru-zSI-293090.jpg?v=1549225775)
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
cukrovary, cukrovarnictví cukr
Autorovy další knížky
1955 | ![]() |
1957 | ![]() |
1962 | ![]() |
1957 | ![]() |
1945 | ![]() |