Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli přehled

nehodnoceno
Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293090/bmid_zaklady-cukrovarnictvi-vyroba-cukru-zSI-293090.jpg 0 0 0

První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli v seznamech

v Chci si koupit1x