Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli přehled
Karel Šandera
nehodnoceno
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli v seznamech
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
cukrovary, cukrovarnictví cukr
Autorovy další knížky
1955 | Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli |
1957 | Konduktometrie |
1962 | Rukověť potravinářské analytiky |
1957 | Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů |
1945 | Polarisační přístroje v analytické, tovární a vědecké laboratoři |