Zavařujeme ovoce a zeleninu vydání
Jaroslav Vašák
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a hotových jídel
Vydání (2)
Konzervujeme ovocie a zeleninu
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-853-8Zavařujeme ovoce a zeleninu
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-852-1Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin houby konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |