Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila diskuze
Roman Vaněk
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
2012 | Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila |
2014 | Snadno & rychle |
2016 | Velká kuchařka Čech a Moravy |
2013 | Klenoty klasické evropské kuchyně |
2013 | Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček |