Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila zajímavosti
Roman Vaněk
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Autorovy další knížky
2012 | Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila |
2014 | Snadno & rychle |
2016 | Velká kuchařka Čech a Moravy |
2013 | Klenoty klasické evropské kuchyně |
2013 | Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček |