Ajurvéda každý den
Wolfgang Neutzler , Barbara Rosa Storb
Zdravé a chutné jídlo nemusí být náročné na čas a finance. Prověřený způsob stravování, který léčí je založen především na místní zelenině a bylinkách včetně těch divokých jako například bršlice či jitrocel. Knihu mohou vyzkoušet všichni, kteří vaří s vášní a vždy chtěli okusit ajurvédskou kuchyni. Své si najdou jak začátečníci, tak i pokročilý, vegetariáni i vegani. Prostřednictvím ajurvédské stravy získáte zpět ztracenou energii.... celý text
5 ![]() |
2 | |
4 ![]() |
1 | |
3 ![]() |
0 | |
2 ![]() |
0 | |
1 ![]() |
0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.