Ajurvéda každý den
Wolfgang Neutzler , Barbara Rosa Storb
Zdravé a chutné jídlo nemusí být náročné na čas a finance. Prověřený způsob stravování, který léčí je založen především na místní zelenině a bylinkách včetně těch divokých jako například bršlice či jitrocel. Knihu mohou vyzkoušet všichni, kteří vaří s vášní a vždy chtěli okusit ajurvédskou kuchyni. Své si najdou jak začátečníci, tak i pokročilý, vegetariáni i vegani. Prostřednictvím ajurvédské stravy získáte zpět ztracenou energii.... celý text
Přidat komentář
Krásná kniha, ráda si ji prohlízím a vybírám si recepty 'na jindy'. Uz jsem nekolik vyzkousela a nekteré dokonce poznala jako ty své, i kdyz v trosku jiné podobe. Fotografie jsou ohromne inspirující, opravdu pastva pro oci.
Recepty nejsou moc slozité, vetsina surovin se dnes uz nechá sehnat, já varím v jizním Spanelsku, a tak treba granátová jablka sbírám u cesty, kdyz je jejich cas.
Ráda sbírám lécivky a jedlé kvetiny, je jich kolem nás spousta a zadarmo!
Zkuste to, urcite se vám to zalíbí tak, ze uz nikdy nebudete hodiny vystávat u plotny pri výrobe vepro-knedlo-zelo.
Jo a taky dost dulezité: takovouhle potravou se muzete doslova nacpat, aniz byste skodili svému telu. Naopak! Tak do toho!