Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty hodnocení
Petr Stupka
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)... celý text
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
Vánoce Velikonoce svátky zabijačka masopust česká kuchyně
Autorovy další knížky
2004 | Kuchařské čarování Petra Stupky |
2015 | Rybářství a rybolov |
2015 | Kuchařské čarování III. |
2007 | Kuchařské čarování II - z babičina stříbrníku |
2019 | Česká kuchyně - tradice, oblíbená jídla, recepty |