Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy hodnocení
Helena Uhrová
Nehodnoceno
Tato knížka chce nejen informovat veřejnost, jaké ovoce a jakým způsobem zpracovávat, ale i čeho se v jednotlivých technologiích vyvarovat, případně jak některé chyby napravit.
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.
Autorovy další knížky
2016 | Jak se dělá cidre, calvados, pommeau |
2009 | Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín |
2002 | Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty |
2002 | Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy |
2001 | Laboratorní cvičení z fyziky |