Drůbež a zvěřina hodnocení
Jaroslava Böhmová
Po všeobecných informacích o drůbeži autorka přistupuje k receptům na studené a teplé předkrmy a pokrmy z kuřat a na polévky z drůbeže. Dále popisuje přípravu kuřat vařených, dušených, smažených a pečených. Jiné recepty věnujeúpravě krocanů a krůt, různým druhům nádivek, holoubátkům, holubům apod. ve druhé části přináší předpisy na přípravu pokrmů ze zvěřiny.... celý text
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.
Autorovy další knížky
1976 | Polotovary a konzervy |
1972 | Drůbež a zvěřina |
1969 | Chystáme dobrý oběd |
1970 | Moučníky a dezerty |
1976 | Polotovary a konzervy nám usnadňují práci |