Lži o masu - hodnocení knihy | Databáze knih

Lži o masu hodnocení

Lži o masu
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284522/mid_lzi-o-masu-INF-284522.png 3 14 14

Podtitul: Živočišná výroba jako zdroj nemocí Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodnoceného jeho výrobou. Rakovina, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou jen některé nemoci, které mohou být vyvolány konzumací masa. Důvodem k nadměrné spotřebě masa je jeho nízká cena. A to není ten hlavní problém. Tím hlavním je, že většina masných výrobků pochází z průmyslové výroby. Chov zvířat je ovlivňován chemicky obohaceným krmivem a farmaceutickým průmyslem, což přispívá k rychlejšímu růstu zvířat. Hans-Ulrich Grimm odsuzuje tyto praktiky výrobců masa, které používají k dosažení maximálního zisku a nikomu nevadí, že se k nám dostává nekvalitní a zdravotně závadné maso.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Omega
Originální název:

Die Fleischlüge, 2015


více info...
5
2 x
4
2 x
3
7 x
2
2 x
1
1 x
0 x

Hodnocení knihy Lži o masu: 63 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 14

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).