Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
Ludmila Šilhánková
![Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388429/mid_mikrobiologie-pro-potravinare-a-bio-0Co-388429.png?v=1536041783)
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.... celý text
5 ![]() |
0 | |
4 ![]() |
2 | |
3 ![]() |
0 | |
2 ![]() |
0 | |
1 ![]() |
1 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
potraviny potravinářský průmysl