Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology vydání

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388429/mid_mikrobiologie-pro-potravinare-a-bio-0Co-388429.png 3 3 3

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.... celý text

Vydání (2)


Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

papírová kniha 2008, Academia

ISBN: 978-80-200-1703-1


Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

papírová kniha 1995, Victoria Publishing

ISBN: 80-85605-71-6