Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology vydání
Ludmila Šilhánková
![Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388429/mid_mikrobiologie-pro-potravinare-a-bio-0Co-388429.png?v=1536041783)
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.... celý text
Vydání (2)
![Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37266/mikrobiologie-pro-potravinare-a-biotechnology-37266.jpg?v=1275144843)
2008,
Academia
![Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388429/mikrobiologie-pro-potravinare-a-bio-0Co-388429.png?v=1536041783)
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
1995,
Victoria Publishing
Štítky knihy
potraviny potravinářský průmysl