Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology přehled
Ludmila Šilhánková
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 9x |
v Chci si koupit | 2x |
Štítky knihy
potraviny potravinářský průmysl