Minutky hodnocení

Minutky
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378695/mid_minutky-TUB-378695.png 4 1 1

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se takévolbou příloh a obložení a uvádí i předpisy na omáčky a ochucená másla k minutkám a na směsi k zapékání minutek.... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Práce
více info...
5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Minutky: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).