Minutky podobné
Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se takévolbou příloh a obložení a uvádí i předpisy na omáčky a ochucená másla k minutkám a na směsi k zapékání minutek.... celý text
Podobné knihy (4)

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více

Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním. více
Kniha vám kdykoliv poskytne dostatek dobrých nápadů, abyste mohli překládat lahodné a vkusně upravené pokrmy, které potěší každého, jak v běžný den tak i při slavnostních příležitostech. 400 stran více
Autorovy další knížky
1987 | ![]() |
1987 | ![]() |
1990 | ![]() |
1989 | ![]() |
1984 | ![]() |