Receptury teplých pokrmů hodnocení

Receptury teplých pokrmů
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139258/bmid_receptury-teplych-pokrmu-139258.JPG 5 7 7

Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.... celý text

5
6 x
4
0 x
3
1 x
2
0 x
1
0 x
odpad  
0 x

Hodnocení knihy Receptury teplých pokrmů: 94 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 7


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.