Receptury teplých pokrmů bazar
František Syrový , Antonín Nestával
Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.... celý text
Bazar (2)
799 Kč
lehce opotřebovaná
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Vánoce s Nigellou
200 Kč
Břicháč Tom
80 Kč
Zhubněte jednou provždy - Najezte se do štíhlosti
10 Kč
Nejbarevnější kuchařka
690 Kč