Receptury teplých pokrmů bazar
František Syrový , Antonín Nestával
Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.... celý text
Bazar (1)
799 Kčlehce opotřebovaná
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Wim Hof - Ledový muž
200 Kč
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
70 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví
200 Kč
Stezka Českem
290 Kč