Receptury teplých pokrmů přehled
František Syrový , Antonín Nestával
Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Receptury teplých pokrmů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Receptury teplých pokrmů v seznamech
v Přečtených | 7x |
v Knihotéce | 17x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Kniha závazných norem pro veřejné stravování. V době mých kuchařských začátků to pro mne byla doslova kuchařská bible.