Receptury teplých pokrmů

Receptury teplých pokrmů
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139258/bmid_receptury-teplych-pokrmu-139258.JPG 5 7 7

Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.... celý text

Přidat komentář

Radka1911
23.03.2020 5 z 5

Kniha závazných norem pro veřejné stravování. V době mých kuchařských začátků to pro mne byla doslova kuchařská bible.

jarnov
28.09.2018

Obsáhlá kuchařská kniha - 700 stran. Recepty vhodné pro vaření "ve velkém".