Udírny a uzení ryb hodnocení

Udírny a uzení ryb
https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78987/udirny-a-uzeni-ryb-78987.jpg 5 1 1

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se věnuje grilování a marinování ryb. Obsahuje fotografie, slovníček a rejstřík.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fische selbst räuchern


více info...
5
1 x
4
0 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Udírny a uzení ryb: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy další knížky

Egon Binder
německá, 1948
2005  60%Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby
2011  100%Udírny a uzení ryb