Udírny a uzení ryb tempo & emoce
Egon Binder
![Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb](https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78987/udirny-a-uzeni-ryb-78987.jpg?v=1307972905)
Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se věnuje grilování a marinování ryb. Obsahuje fotografie, slovníček a rejstřík.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2011 , GradaOriginální název:
Fische selbst räuchern
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.