Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub bazar
Antonín Nestával
Nehodnoceno
Po úvodní kapitole seznamující s významem minutek, následuje řada předpisů na pokrmy z hovězího, telecího, vepřového, skopového, kůzlečího, drůbežího, srnčího masa, z drobů, ryb, masových konzerv. sýrů, hub, vajec a zeleniny, dále recepty na polévky, přílohy k minutkám a teplé i studené omáčky.
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Tradinář: Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů
349 Kč
Cukrfree
100 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
150 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
199 Kč
Autorovy další knížky
1986 | Receptury teplých pokrmů |
1968 | Československá kuchyně |
1967 | Speciality české , moravské a slovenské kuchyně |
1970 | Zmrzlinové poháry a krémy |
1985 | 100 a 1 krajových jídel |