Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub podobné

nehodnoceno
Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 0 0 0

Po úvodní kapitole seznamující s významem minutek, následuje řada předpisů na pokrmy z hovězího, telecího, vepřového, skopového, kůzlečího, drůbežího, srnčího masa, z drobů, ryb, masových konzerv. sýrů, hub, vajec a zeleniny, dále recepty na polévky, přílohy k minutkám a teplé i studené omáčky.

Podobné knihy (4)

Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Minutky Minutky Karel Höfler

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé. (3... více


Minutky Minutky Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


Minutky z masa Minutky z masa Angelika Ilies

Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více