Oxid siřičitý v enologii bazar
Miloš Michlovský
nehodnoceno
Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Dneska už se tomu směju
75 Kč
Zapomeňte, že jste měli dceru
90 Kč
Příběh umění
200 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu
90 Kč
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | Encyklopedie degustace vína |
2015 | Příprava bílých vín |
2014 | Bobule |
2015 | Lexikon chemického složení vína |
2016 | Technologie šampaňského |