Oxid siřičitý v enologii přehled
Miloš Michlovský
Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oxid siřičitý v enologii. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Oxid siřičitý v enologii v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
2015 | Příprava bílých vín |
2013 | Encyklopedie degustace vína |
2014 | Bobule |
2015 | Lexikon chemického složení vína |
2016 | Technologie šampaňského |