Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Libuše Vlachová
Všechny druhy konzerování a všechny druhy našeho ovoce.
Přidat komentář
Podle mně dobře zpracovaná kniha, která se může v dnešní době zdát za vodou, ale možná se zavařování zase dostává do kurzu......obsahuje i netradiční recepty a to nejen sterilování, ale i zamražování.
Někdy, když mne to zavařování popadne... Receptů na zavařování je spousta na netu, ale kniha je dodneška alespoň inspirací, a obzvlášť v minulosti byla i dost využívaná.
Některé recepty v této knize mírně zastaraly. Dnes skoro všechno nacpu do mrazáku, ale knihu si nechávám v záloze:-)))
(Původní komentář - druhá věta z tohoto komentáře - byla přesunuta do diskuzí, protože prý obsahovala spoiler nebo NEVYJADŘOVALA MŮJ NÁZOR. Upravila jsem to tedy drobátko, ale řeknu vám...:-(((()
Díky této knize jsem se naučila zavařovat jakékoliv ovoce a zeleninu, nepostradatelný pomocník.
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
Dnes v době internetu, kdy jakýkoliv způsob konzervace můžeme najít během pár minut na Internetu, řekne někdo, že kniha nemá cenu, zabírá místo. My jsme u nás doma zatíženi na knihy a šustot papíru. Stará dobrá klasika, která se v knihovně neztratí.