-

Domácí konzervování ovoce a zeleniny podobné

Domácí konzervování ovoce a zeleniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121897/domaci-konzervovani-ovoce-a-zeleniny-121897.jpg 4 15 15

Podobné knihy (14)

Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti Ján Silvester Kaščák

Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický... více


Zavařujeme ovoce - nakládáme zeleninu Zavařujeme ovoce - nakládáme zeleninu Hana Sedláčková - Pačová

V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar. více


Babiččina spižírna nad zlato Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Učebnice zavařování a konzervace Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více


Konzervování Konzervování Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Zavařujeme po celý rok Zavařujeme po celý rok Lea Filipová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Karel Půhoný

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více


Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby Libuše Vlachová

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů. více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Ovoce a zelenina ve skle Ovoce a zelenina ve skle Marie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více