Domácí konzervování ovoce a zeleniny přehled
Libuše Vlachová
Všechny druhy konzerování a všechny druhy našeho ovoce.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí konzervování ovoce a zeleniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (8)
Podle mně dobře zpracovaná kniha, která se může v dnešní době zdát za vodou, ale možná se zavařování zase dostává do kurzu......obsahuje i netradiční recepty a to nejen sterilování, ale i zamražování.
Někdy, když mne to zavařování popadne... Receptů na zavařování je spousta na netu, ale kniha je dodneška alespoň inspirací, a obzvlášť v minulosti byla i dost využívaná.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí konzervování ovoce a zeleniny v seznamech
v Přečtených | 18x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 29x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 5x |
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
Dnes v době internetu, kdy jakýkoliv způsob konzervace můžeme najít během pár minut na Internetu, řekne někdo, že kniha nemá cenu, zabírá místo. My jsme u nás doma zatíženi na knihy a šustot papíru. Stará dobrá klasika, která se v knihovně neztratí.