Jezdec

Jezdec
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506858/bmid_jezdec-aTR-506858.jpeg 4 362 362

Koncovka série

< 2. díl >

Gabriel Miller mi všechno vzal. Rodinu. Nevinnost. Domov. Jediné, co mi ještě zbylo, je odhodlání získat zpět vše, co mi patří. Myslí si, že mě porazil. Myslí si, že vyhrál. Jenomže mu nedochází, že každý pěšák má šanci stát se královnou. A hra teprve začala. Vyprávění plné zvratů a napětí, pokračování zvláštního vztahu miliardáře a krásky ze zkrachovalé rodiny. Město, jemuž vládnou mocní, kteří si střeží svá tajemství. Touha, pomsta a láska. Takové je pokračování Pěšáka, Jezdec.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

The Knight, 2017


více info...

Přidat komentář

Knihotyna
25.09.2024 2 z 5

V druhém díle sledujeme další osud Avery poté, co zjistí, že přišla o svůj rodný dům. Zjišťuje, komu může a nemůže věřit a objeví jednu důležitou věc, která patřila její mamince a která může být klíčem ke všem tajemstvím.

Já jsem nějak tajně doufala, že si oblíbím Gabriela - ale ono ne :D. Ten chlap je mi zatím dosti nesympatický. Vlastně mi všichni chlapi v té knize jsou dosti nesympatičtí :D.

Tajemství se ve druhém díle spíše zamotalo a domotalo než abych byla o něco moudřejší, takže jsem zvědavá na závěrečný díl.

Celkově mi kniha přišla lehce překombinovaná - erotika, romantika, tajemno, dark romance, horor (což pro mě ten barák rozhodně je!).

Ewe291
25.09.2024 5 z 5

Poznate pocit, ked citate a citate a citate vzdy ked sa da a zrazu zistite, ze je koniec?! Tak teraz si vravim, ze je dobre, ze mam vsetky 3 diely lebo inak by ma kleplo. Toto bolo skvele a ja som zvedava ako to cele dopadne. A zahadny Gabriel sa konecne po troske odhaluje


kniznisvetsjiri
09.09.2024 2 z 5

V první řadě bych chtěla říct, že první díl této série mě moc nechytl. Ale nemám ráda nedokončené série, takže jsem sáhla i po tomto pokračování. A zase jsem byla zklamaná.

Celou dobu jsem nechápala Avery. Její nálady jakože “Jsem na dně z toho že už nejsem panna a nesnáším ho a “Bože, potřebuju s ním sex 24/7.
Nechápu a nechápu. Možná už nebyla tak naivní jako v předešlé knize ale to je možná tak vše.

Gabriel je pro mě pořád španělská vesnice. Vůbec si k němu nedokážu utvořit nějaký vztah, po pravdě ani nevím co si o něm mám myslet.

A to oslovování “malá panno to je strašný. Fakt strašný. Hlavně to autorka použila snad na každé straně mi přijde.

Když teda opomenu pro mě nudné postavy, tak celkový děj knihy taky nic moc. Vlastně se to vše motá jen kolem aukce, zase.
Nechápu Avery a její urputnost získat dům zpět.

Za mě byl tento dil snad ještě slabší než první a přemýšlím proč to touto knihou autorka neukončila. Nějak nevím o čem by další díl měl být.
Pro mě je to uzavřené a další knihu si už nekoupím, fakt přísahám.

Abych tady teda knihu jen nehanila, obálka se mi moc líbí.

Miška935
24.08.2024 5 z 5

Opět skvěle napsaný díl. Dam se hned do třetího dílu

anna0705
23.08.2024 5 z 5

(SPOILER) V druhém dílu je jedno tajemství za druhým a nemohla jsem přestat číst, jelikož jsem potřebovala vědět co se tehdy stalo. Občas jsem se musela pozastavit nad Avery jak naivní byla. Už se vidím jak rozvalujícího a hlavně cizí osobu za dveřmi bytu pozvu dál. Mně fascinovalo Avery uvažování - ,,Když jsem teď sama, potřebuju spojence."
Nebo!
Jako co bylo fakt bizarní, tak bylo to, když Avery Gabrielovi ko*řila a po procesu krásného orgasmu, po ni Gabriel hodil - pozor, nepodal, ale hodil kapesník jako psovi, aby si setřela z obličeje však-vy-víte-co, a odešel. Tak jako HALÓ?! Ti, co to četli tak vědí, proč si to Avery nechala líbit. Ať nekritizuji druhý díl, tak se musí nechat, že mě kniha bavila, neusnula jsem, měla potřebu číst dál, taky si a na hlavní protagonistku zanadávala. Konec byl skvěle napínavÿ.

Silvisek
19.08.2024 5 z 5

Opet super pokracovani pribehu… napinave. Opet jsem dil doslova hltala…. Tesim se na dalsi a hned jdu na nej

Žampion
12.08.2024 5 z 5

Jo jo jo, i tenhle díl je super. Taková motanice, jsem zvědavá jak to na konec dopadne.
" Je moje. A ty nechceš stát mezi mnou a tím, co je moje. Nejsi sebevrah."

Ála1968
25.07.2024 4 z 5

Tenhle díl byl trochu dějově slabší.Chápu, že nás autorka napíná a všechno se dozvíme v posledním díle,ale stejně to chtělo trochu víc akce

MoniMonika
10.05.2024 5 z 5

„Jezdec“ od Skye Warren přináší intenzivní směs dramatu, intrik a erotiky. Avery James, která byla v prvním díle „Pěšec“ dotlačena na pokraj zoufalství, se v tomto pokračování vydává na cestu pomsty a sebeurčení. Postupně se z oběti stává silná a odhodlaná bojovnice, což přidává příběhu napětí a hloubku.

S každým novým zvratem se vztah mezi Avery a Gabrielem Millerem komplikuje a odhaluje nová tajemství. Gabriel se zdá být krutým manipulátorem, ale také projevuje momenty lidskosti, což činí příběh nevyzpytatelným a neodolatelným. Autorka Skye Warren skvěle kombinuje emocionální napětí a erotický náboj, přičemž nechává čtenáře neustále v napětí, co se stane dál.

Kniha končí otevřeným způsobem, který vás nenechá klidnými a budete chtít vědět, jaké další tahy v šachové partii osudu čekají na Avery a Gabriela. Pokud hledáte příběh plný emocí, vášně a složitých vztahů, „Jezdec“ je ideální volbou. A hra pokračuje - jdu se pustit do třetího dílu, "Věž", abych zjistila, jaké další kroky Avery a Gabriel podniknou ve své hře plné nebezpečí a touhy.

JustVea
09.05.2024 4 z 5

Druhý díl byl velmi pomalý a utahaný. Přesto se to četlo dobře. Jen bylo mnohem těžší najít chuť pokračovat. Zejména první polovina byla velmi nezáživná. Potom se to zlepšilo. Ovšem musím uznat, že třetímu dílu neodolám. Ačkoliv jsem si říkala, že to nemá smysl, potřebuju vědět, jak to celé dopadne.

Salvatoreanne
25.03.2024 4 z 5

Zbytečný průchod očistcem ... Musíš si na vše přijít sama ... Ale třetí díl si určitě přečtu

petraLI
13.03.2024 3 z 5

Kniha by to asi byla dobrá, ale dětinská Avery je nesnesitelná. Ta její mluva... pěstičky, bříško, tvářičky... kolik jí je? 5?! Na můj vkus je až moc naivní. Jinak Gabriel je chlap každým coulem. Příběh je tajemný a trochu zamotaný.

kacenka6144
08.03.2024 3 z 5

S komentářem jsem čekala až po dočtení obou zbývajících dílů. Pořád je takové divné. Nevím, jestli je to autorkou nebo překladem. Ale zajímalo by mě, jak říkal Gabriel Avery v originálu.

terezaterka2000
03.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě tohle byla neskutečná jízda. Nebylo to ani nějak přehnané. Sexuálních scén asi tak akorát. Hodně mě překvapilo to tajemno...nečekala jsem, že kniha bude plná až tolika tajemství. Bylo pěkné vidět i to, jak se Gabriel pomalu otevírá a dává najevo své city k Avery a neustále ji musí chránit.
Kniha zůstala otevřená stejně jako první, takže se těším na poslední díl, jak tohle vše dopadne, ale určitě můžu jedině doporučit.

Vendy1993
19.01.2024 5 z 5

Chápu, že takové příběhy a to jak jsou napsané není pro každého, ale já to miluju...miluju jaký to má spád, že se od knihy nemohu odtrhnout. Miluju i ty chlípné pasáže a i ty nebezpečné pasáže. Těším se na poslední díl a jsem moc zvědavá jak to s Avery a Gabrielem dopadne.

georginaa
25.12.2023 3 z 5

Tak jako u prvního dílu byly rozpolcené pocity proč to vůbec čtu, tak i u druhého dílu nebylo nic překvapujícího. Bylo to tak táhlé jako se táhne na šachovnici. Dost pomlk, více plochých míst a bezpochyby otevřený konec. No nevím zda se pustím i do toho dalšího dílu.

Janulkaxxx
14.11.2023 2 z 5

Tahle kniha ze série už byla slabší a ke konci už jsem přeskakovala. Avery byla tak neskutečně naivní, že jsem z toho až šílela.

knihomolka27
10.11.2023 3 z 5

(SPOILER) O prvním dílu jsem řekla, že vlastně nevím jestli se mi ta kniha líbila nebo ne. A druhý díl mi v tom měl pokud možno udělat jasno, A taky že ano...tahle série je sice lepší než kdejaká kniha v tomto žánru, ale nějaká obří výhra to není. Druhý díl je nudnější a daleko povrchnější než ten předchozí. Vztah mezi protagonisty se tu posune jen tím směrem, že nepochybujete, že G myslí jen svým přirozením a jen na přirození hlavní hrdinky. Nic víc v tom za mě není a to knihu sráží. Skoro mě ten ,, romantický" vztah dohání k zuřivosti. Jak může někdo tohle považovat za lásku, vždyt je to jenom sex a nic víc. A v tomhle dílu je navíc sex hrozně nudný a o ničem. O G stále nevím co si myslet, ale určitě jsem mu nepropadla. Prakticky nic o něm nevíme, a podle toho jak se chová si mě teda moc nezískal, naopak mi leze na nervy cokoli o něm jiné postavy řeknou a to jak mu hezky nafukují ego.

Četlo se to zase víc než dobře...dějově se opět jednalo o celkem jednoduchou záležitost. Která ale občas stála na dost vratkých nohách, jako odhalení milence matky hrdinky, který tu byl v tomhle díle poprvé a neměl ani jednu repliku a přitom to má být celkem zásadní postava. Ten konec byl zase úlet, který jsem vůbec neprožívala a bylo mi jedno jak to dopadne. Do dalšího dílu se pustím ze zvědavosti, ale nemám důvod si sérii přečíst znovu.

janina66
09.11.2023 5 z 5

Opět velice čtivé. Napínavé vyústění plesu v rodném domě Avery. Čekla jsem na konci trochu jiného padoucha, ale kdo ví? A ten úplný konec s obrazem?
Naštěstí mám pokračování, snad už závěr.

Knihomolka_176
05.10.2023 4 z 5

Druhý díl série Koncovka jsem zhltla stejně rychle jako první, přestože se mi nelíbil tolik.
Pěšec mi přišel intimnější a dojemnější, Jezdec mi zase dal odpovědi na otázky z prvního dílu. Navíc v něm bylo víc Gabriela, což se mi moc líbilo.
První polovinu byl Gabriel na můj vkus moc odtažitý a zlý, to mě mrzelo, ale pak už to byl zase ten Gabriel, kterého jsem si zamilovala.
V Jezdci bylo víc drama, víc akce, ale zase míň láskyplných scén.
Už se nemůžu dočkat třetího dílu!

Štítky knihy

erotika tajemství

Autorovy další knížky

Skye Warren
americká
2022  78%Pěšec
2022  78%Jezdec
2023  69%Věž
2024  77%Král
2025  %Královna
Skrýt reklamy