Pár od susedov

Pár od susedov
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314391/bmid_par-od-susedov-Wdh-314391.jpg 4 5143 5143

Zdá sa, že Anne a Marco Contiovci majú všetko – navonok harmonický vzťah, pekný dom a úžasnú dcérku Coru. Jednej noci, keď sú na večierku u susedov, však Cora záhadne zmizne. Podozrenie okamžite padne na rodičov. Detektív Rasbach vie, že vystresovaní manželia niečo skrývajú. A nielen oni. Každý v ich okolí má svoje tajomstvá a pátranie je tak čoraz zložitejšie. Za zastretými oknami sa postupne vyplavuje jedno desivé tajomstvo za druhým... Strhujúca dráma, plná neočakávaných zvratov, nezadržateľne speje k šokujúcemu odhaleniu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)

The Couple Next Door, 2016

kanitsuj
18.05.2017 3 z 5

Zajímavě napsaná detektivka, která je napínavá a velmi dobře se čte. Zápletka byla uvěřitelná, nicméně čas od času bylo možné postřehnout nějaké nelogické nedostatečnosti v detektivním vyšetřování a o samotném zakončení by se dalo jistě diskutovat. Poslední kapitolu bych nazvala spíše epilogem a alternativním závěrem pro ty, kterým bylo předchozí vyústění málo. Kdyby autorka zakončila příběh o kapitolu dříve, dala bych jí možná i pět hvězdiček, protože na debutovou práci jde skutečně o zdařilý a nadějný rukopis. Myslím si ale, že podobně jako Dívka ve vlaku, budou i Manželé odvedle vždy stát v pozadí románů G. Flynnové a to v rámci tématu i stylu zpracování.

Askarinka
16.05.2017 2 z 5

Čekala jsem od knihy něco víc... Hodně se kolem ní strhla marketingová masírka a vyšlo to... Příběh zajímavý, ale až dost překombinovaný. Kniha se čte dobře a rychle, ale asi se k ní nevrátím...

swayno
15.05.2017 3 z 5

čekala jsem od knihy mnohem víc :( postav málo, takže nebylo až tak těžký odhalit kdo co a jak.

wesia
15.05.2017 3 z 5

No nevim, jsem z te knihy rozcarovana. Zacatek uplne super, v pulce uz jsem spravne tipla kdo a proc (a to v tv kriminalce nikdy neuhodnu :-) ), konec takovy utnuty. Zaver ale prekvapivy. Napsane je to dobre, bez zbytecnosti okolo. Skoda, ze tam neni vice myslenek detektiva, ten tomu udaval takovy strizlivy nadhled. Za precteni urcite stoji.

dee7
15.05.2017 5 z 5

Ke knihám s nálepkou bestseller přistupuji velice obezřetně a jen na vlastní nebezpečí :)
Ale tady jsem byla velice příjemně překvapena!
Lapena mě lapila hned na začátku a pustila až na samém konci. Přečteno za pár (pozdních nočních) hodin, ale nešlo to jinak, musela jsem se dozvědět pravdu! :)
Na prvotinu velice zdařilé, ikdyž závěr knihy mě trochu zklamal..

Hannik
14.05.2017 5 z 5

Tak knížku jsem přečetla za 2 dny. Nemohla jsem se odtrhnout. Velmi čtivá s dobrou zápletkou. Jen jsem byla na trní, jak to dopadne s tím miminkem (sama mám doma jedno). :-)

Kachora90
14.05.2017 4 z 5

Kniha se velice dobře čte a nejsou v ní zbytečné pasáže, které nikam nevedou. U knih mám ráda, když můžu s nějakou postavou sympatizovat, v tomto příběhu to jde celkem těžko. Ale i tak mi nakonec byl celkem sympatický Marco. Od druhé třetiny knihy jsem měla tušení, že vím kdo za vším je a nakonec se mi i potvrdilo. Napínavé a zajímavé. Nejhorší byl začátek knihy, protože mám sama malou dceru a ta představa mě děsila. Uff...

Chrusticek
12.05.2017 4 z 5

Ze začátku problém se začíst, ale pak hezká knížka, čtivá, ke konci s překvapením.

Květinka008
12.05.2017 2 z 5

Dobrý potenciál příběhu, ale podle mého názoru ho nedokázala autorka zúročit. Dokážu si představit lepší a barvitější zpracování. Pro mě nuda. Poslední dvě strany doporučuji vůbec nečíst, shodí vše!!!

elisa194
12.05.2017 5 z 5

Takové knížky, které se čtou v podstatě samy mám ráda. Napínavý,propletený příběh s nečekaným zvratem. I ten styl psaní mi seděl.

Michnicka
11.05.2017 4 z 5

Kniha se četla docela pěkně, i když jsem nedokázala fandit ani jedné postavě. Nikdo mi nebyl sympatický. Kniha má i přesto napínavý děj a celkový příběh jak dopadne a kdo to je neuhodne snad nikdo.

Petra17
10.05.2017 5 z 5

Ano, trošku nepravděpodobný příběh, ale myslím, že nepravděpodobná je většina thrillerů :) Mě se knížka líbila, nikdo nevíme, čeho jsou lidé schopni v téhle době udělat pro peníze...

Petra17
10.05.2017 5 z 5

Mrazivý, čtivý thriller. Strhující překvapení v každé části knihy. Moc se mi knížka líbila.

Jack Bauer
09.05.2017 5 z 5

Velmi čtivá kniha hned od první stránky od které se nedá odtrhnout. Přečteno na jeden zátah. SPOILER. Zdá se mi dost nevěrohodné a hloupé, že by někdo šel jen tak s 5 milióny dolarů na opuštěné místo nebo předal svoji dceru neznámému muži. Tohle je dost přitažené za vlasy a nebýt vysoké čtivosti, hodnotil bych méně.

ThePeace135
09.05.2017 1 z 5

Jedna hvězda snad jen proto, že dát nulu mi přišlo moc kruté. Dobrý námět (který mi ale místy nápadně připomínal Zmizení Samanthy Shipleyové) nechala autorka v podstatě spláchnout do záchodu. Jakým směrem se to bude ubírat mi bylo jasné hned po pár prvních kapitolách. Nakonec mi ale přišlo, že autorka nechtěla z jedné z hlavních postav udělat největšího padoucha a narychlo to změnila, protože vyústění celé zápletky mi přijde dost chabé. Celkově mě kniha nezaujala a hned poté, co jsem začala číst jinou jsou na Manželé odvedle téměř zapomněla.

Nikola_94
09.05.2017 5 z 5

Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, nemohla jsem se vcítit do postav, když vše vyprávěl jen vypravěč. Pak k polovině knihy jsem si zvykla a začetla se. V polovině knihy už jsme znali pachatele, ale jen se kolem něj vše zamotávalo. Celkově se mi kniha nakonec líbila a doporučila bych ji.

EvkaB7
09.05.2017 5 z 5

A mně se to líbilo. Bylo to napínavé, hodně zvratů a nečekaných tajemství, něco se sice uhádnout dalo, ale i tak mě autorka dostatečně povodila za nos. A ten strohý a jednoduchý styl psaní mi u thrilleru sedí a nevadil. No, u mě dobrý :).

Vladísek
09.05.2017 3 z 5

Při čtení této knihy jsem se přistihla, že často přemýšlím nad tím, kdy už bude konec. To se mi většinou nestává, pokud mě kniha dokáže něčím zaujmout. Tady mi to všechno přišlo trochu přehnané a překombinované, přitom však tak jasné hned od začátku! Pachatele si bystrý čtenář dosadí do vzorce hned. K ději se nabalují další a další "rádoby" šokující zjištění. Vcelku to pak vyznívá až moc šroubovaně, neuvěřitelně, skoro trapně. Je to ovšem škoda, protože by to mohlo být slušné počtení.

Jaroslava82
09.05.2017 2 z 5

Tak kniha Manželé odvedle mně teda moc nenadchla. Docela zklamání! Jako bestseller bych ji rozhodně neoznačila! Za mně palec dolů.

Mabie
08.05.2017 3 z 5

I já jsem podlehla reklamě a koupila si tuto knihu. Téma samozřejmě brutální - únos dítěte je sázka na jistotu, ale jinak je příběh trochu moc zamotaný. Kniha není z těch, které si nechám doma v knihovně, ale i tak jsem ji přečetla za víkend.