1825

Další případ Eriky= další knížka do sbírky.. autorka mě baví.. rychle se čte.. baví mě postavy.. musím říct, že mě zklamal postup vztahu Eriky.. Jsou i lepší knížky ,četla jsem i lepší , ale baví mě :-)

Nový oblíbený autor! Baví mě jak postavy, tak děj, prostě super.. akorát mě štve, že jsem jako první spíš nepřečetla devátý hrob..který je tady napsán jako druhý díl a přitom to tak není..

.Prosim, kdyby mel nekdo knihu k prodeji, tak rada odkoupim :-). Moc dekuji!! Chybi mi jen tento dil k doplneni serie

Od první stránky jsem byla chycená :-)), ale chvilkama jsem byla otrávena tím, jak byl NĚKDO nesmrtelný a ze všeho vyváznul

Zvláštní.. podruhé si ji už nepřečtu.. Těšila jsem se na slibovaný zážitek a ono nic extra.. Občas jsem měla chuť knížku odložit.

Doporučuji.. i když jsem vraha uhodla dost brzo, tak mě bavila. Autorku mám ráda, mám celou sérii doma a těším se na další díl..

Klasika autorky :). Mam od ni prectene vsechno.. ted uz to jen pokoupit a udelat misto v knihovne :-)

Autorka me velmi chytla. Vyhlizim dalsi knizku :-)!

Autorku mam rada.. mam celou serii o amisich.. knizka me bavila, pachatele jsem tipovala.. bavi me i rozvijeni postav :-). Tesim se na dalsi dil..

Knizka bavila.. ale bylo mi jasne uz po chvilce , kdo za vsim stoji.. ale jeden zvrat jsem necekala :-)

Opravdu doporucuji! Knizka ma tolik zajimavych okamziku, ze me hned vtahla a nepustila! Tesim se na dalsi dilo autorky

Nedočetla jsem, nebavila..
Vadil mi styl psani, “vtipky” .. jsou mnohem lepsi knizky

Knihu jsem jen prolistovala.. nedokazala jsem se zacist.. nebavila me