1predseda komentáře u knih
Určitě nezklame, chvílemi nadprůměr - klasická detektivka . A Radim ? A´t se z té Ameriky ozve :-)
První setkání s autorkou a určitě žádné zklamání , spíše naopak. Dobře stavěná detektivka , čtivé.
Neskutečný zážitek, oči dokořán, píchání u srdce a někdy touha , aby to nebyla pravda .... Tolik opomíjených událostí z našich dějin, neskutečné . Bravo !
Tohle mně fakt vzalo. Krásný jazyk víš vše, nemusí být všechno popsáno do detailu a stejně to bolí, cítíš s hrdinkou , svírá tě bezmoc a chceš pomoct - nejde to. Skvěle napsané. Ta kniha bude ve mně dost dlouho doznívat
Ťrošku delší rozjezd a pak už šup z kopečka jízda. Souhlasím, že nejslabší ze serie, ale stejně to stálo za to.
Vůbec jsem autorku neznal. Kniha mne tedy dost vzala. Asi ještě budu chtít vidět film (?). A určitě další knihy autorky ...
Geniální. Úžasný černý humor, spoustu vtipných obratů a nekonečně nápadů lehkého jazyka :-)
Autora mám rád a vše historické jsem přečetl jedním dechem . Tuto knihu asi tak na čtyřikrát a tak trochu ze zvědavosti, jak si historik poradí s psaním o budoucnosti. Za mne - neporadil.
Super nápad s časovou linkou, zajímavě prokreslené postavy , zajímavý jazyk ( jsem se i vracel a přečetl si odstavec znovu - pro potěšení). Autorčina povedená knížka.
Tak tahle mne jako jedna z mála nezaujala, ale dočetl . Hlavní postava mne neměla čím zaujmout .
Kdo zná originál Macbetha , ten si pochutnal :-) . Geniálně převedené v době a místě . A snad to nebude fráze - hodně aktuální téma manipulace lidmi.
Musím říct, že mne příliš nezaujalo, takové neučasené a proti ostatním knihám jakoby bez nápadu. Měla to být satira ? Zkusím jiné knihy autora
Otevřený konec v detektivce ? Může se to ? Ale jinak dost dobrý , doporučuji :-)
Tak tahle se fakt povedla, jedním dechem a když si člověk myslí, že všechno už pochopil , tak pozná , že autorku pouze podcenil :-)